Momenten die te belangrijk zijn om niet vast te leggen

Familieshoot, Zwangerschapsshoot & newbornshoot

Investeer in een herinnering

Of we nu bij jullie thuis afspreken of op locatie ergen in het bos, op de heide of op het strand. Tijdens een familieshoot mogen jullie vooral lekker jezelf zijn. Want als jullie lekker plezier maken ontstaan de fijnste plaatjes. Zo kan ik je vastleggen zoals je bent. Jullie eigen maniertjes en dynamiek binnen het gezin. Foto's waar je later met veel plezier naar terugkijkt en een warme herinnering van krijgt.

 Ik heb allerlei ideeën en hulpmiddelen om de shoot tot een groot succes te maken. Kindjes vinden het regelmatig zo leuk dat ze na afloop vragen of ze met mij mee naar huis mogen.

Gunnen jullie jezelf ook een herinnering voor het leven? 

Familieshoot

Spontaan en ongedowngen

Zwangerschapsshoot 

Om de zwangere buik en het prachtige moeder-wordende-lijf te eren en omdat je je na de bevalling bijna niet meer kunt voorstellen hoe dat voelde zo'n volle buik is het super waardevol om hier foto's van te hebben als herinnering. Foto's in huis, in jullie vertrouwde omgeving, of op een plek waar jullie graag komen. Alles is mogelijk. Alleen de aanstaande moeder, de aanstaande ouders samen of het reeds bestaande gezin bij elkaar. Samen maken we die prachtige herinnering.


Het wonder van de groeiende buik als herinnering voor later

newbornshoot 

Als jullie kleintje geboren is vliegen de dagen voorbij. In alle hectiek die komt kijken bij een pasgeboren kindje vergeet je bijna om te genieten van het moment en van hoe klein jullie kindje is. Om dit als waardevolle herinnering voor het leven te koesteren is het fijn om foto's te hebben van deze bijzondere eerste periode. Ik kom bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving en leg vast hoe het is. Ik maak uitgebreid foto's van jullie kindje (zonder manden, pakjes of onnatuurlijke poses), maar leg ook jullie als gezin vast. De interactie met en tussen de ouders, het aankleden, het voeden, een baddersessie en ook de andere leden van het gezin mogen niet ontbreken op de foto. Wil jij ook zo'n fijne blijvende herinnering?


Wil je een shoot boeken voor je eigen familie of wil je een fijne shoot cadeau geven aan iemand?

De prijs voor een familieshoot, zwangerschapsshoot of newbornshoot is 175 euro. Dit is inclusief minimaal 25 bewerkte foto's in hoge resolutie en reiskosten binnen een straal van 30km van Hoogezand.

Wil je graag een zwangerschapsshoot en een newbornshoot dan kun je kiezen voor het combinatiepakket van € 300,-

Bedankt!

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.


Ja, ik laat mijn gegevens achter  en kom graag in contact voor een
familieshoot, zwangerschapsshoot of newbornshoot

"We hebben vandaag de foto's uitgebreid bekeken. Ik vind ze echt prachtig en ben er super blij mee.
Precies wat ik voor ogen had. Een paar tijdloze van de buik (babyhuisje) maar ook prachtige foto's van ons gezin nu.
Echt 'in het moment' en een fantastische herinnering.

We zijn er oprecht heel erg blij mee en zien je graag terug als de baby er is!"

- Familie Pentinga - 

"Wij voelden ons allemaal erg op ons gemak bij Mirjam. Ze is spontaan, vrolijk en geduldig. De sfeer was relaxed, geen haast, ondanks dat de baby soms wat extra aandacht wilde en gevoed moest worden. Mirjam sprong daar mooi op in door het voeden op een gevoelige manier vast te leggen.
Ze heeft prachtige foto's afgeleverd! Een herinnering voor het leven. "

- Familie de JOng - 

"Mirjam heeft enorm veel geduld en neemt echt uitgebreid de tijd voor je. De plaatjes zijn echt prachtig. Ondanks dat ons zoontje het grootste gedeelte van de shoot verdrietig was of sliep, Mirjam heeft op de perfecte momenten een foto gemaakt en de foto’s zijn geweldig! De foto’s ontvingen wij erg snel en ook hebben wij nog extra foto’s gekregen, wat een service! "

- Familie Dias -