Zwangerschapsshoot Groningen
& newbornshoot groningen

Sinds ik moeder ben van mijn lieve dochters besef ik mij eens te meer HOE waardevol het is om foto's te hebben van te hebben van de eerste momenten rondom een nieuw leven. Ik kijk dan ook regelmatig met veel plezier terug naar mijn eigen zwangerschapsshoot en newbornshoot. Ook mijn dochters vinden het prachtig om te zien hoe de buik eruit zag waar zij 9 maanden in mochten wonen, en smelten weg bij hun eigen babyfoto's. 

Daarom ben ik naast trouwfotograaf ook zwangerschapsfotograaf en newbornfotograaf. Want alle clich├ęs zijn waar: de tijd vliegt vaak aan ons voorbij.  Met een fotoshoot sta je even bewust stil in het moment. In dat unieke moment hoeven jullie niets anders te doen dan van elkaar en elkaars liefde te genieten. Ik leg het voor jullie vast zodat je de rest van je leven even terug kan gaan naar dat fijne moment. Een herinnering voor het leven.

HET WONDER VAN DE GROEIENDE BUIK ALS HERINNERING VOOR LATER

Zwangerschapsfotograaf Groningen

Fotoshoot bij jullie thuis of op locatie

20 foto's naar keuze uit een online galerij

Professionele nabewerking

Mogelijkheid tot het bijkopen van extra foto's 

Reiskosten binnen 15km van 9601BD
(daarna 0,35/km)

250,-

Tarief

Om de zwangere buik en het prachtige moeder-wordende-lijf te eren en omdat je je na de bevalling bijna niet meer kunt voorstellen hoe dat voelde zo'n volle buik is het super waardevol om hier foto's van te hebben als herinnering. Het is mogelijk om een intieme sessie in huis te boeken of om lekker naar buiten te gaan om foto's te maken op een plekje waar jullie graag komen. Alles is mogelijk. Alleen de aanstaande moeder, de aanstaande ouders samen of het reeds bestaande gezin bij elkaar. Samen maken we die prachtige herinnering.


OMDAT JE GEEN MOMENT WILT MISSEN

Newbornfotograaf Groningen

Als jullie kleintje geboren is vliegen de dagen voorbij. In alle hectiek die komt kijken bij een pasgeboren kindje vergeet je bijna om te genieten van het moment en van hoe klein jullie kindje is. Om dit als waardevolle herinnering voor het leven te koesteren is het fijn om foto's te hebben van deze bijzondere eerste periode. Ik kom bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving en leg vast hoe het is. Ik maak uitgebreid foto's van jullie kindje (zonder manden, pakjes of onnatuurlijke poses), maar leg ook jullie als gezin vast. De interactie met en tussen de ouders, het aankleden, het voeden en ook de andere leden van het gezin mogen niet ontbreken op de foto. Wil jij ook zo'n fijne blijvende herinnering?


Fotoshoot bij jullie thuis

20 foto's naar keuze uit een online galerij

Professionele nabewerking

Mogelijkheid tot het bijkopen van extra foto's 

Reiskosten binnen 15km van 9601BD
(daarna 0,35/km)

250,-

Tarief

Bedankt!

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.


Ja, ik laat mijn gegevens achter  en kom graag in contact voor een
zwangerschapsshoot of newbornshoot in de provincie Groningen