Algemene voorwaarden:

Algemeen
1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Mirjam Steinebach Fotografie

2. Als u een product of dienst van Mirjam Steinebach Fotografie afneemt gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Mocht u bezwaar hebben tegen de algemene voorwaarden dan kunt u deze schriftelijk voor de reportage kenbaar maken

3. Mirjam Steinebach Fotografie is bevoegd om de algemene voorwaarden ten alle tijden aan te passen.

4. Mirjam Steinebach Fotografie kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens een fotoshoot.

Betaling
5. Bij een trouwreportage zijn de tarieven inclusief reiskosten in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. Daarbuiten zal een bedrag van 35 cent per kilometer in rekening worden gebracht. Toegangs- en/of parkeerkosten worden eveneens in rekening gebracht.

6. Bij een Trouwreportage geldt een aanbetaling van 250 euro bij de boeking. Na het ontvangen van de aanbetaling is de boeking definitief.
Het restbedrag moet uiterlijk 1 week voor de bruiloft zijn voldaan.

7. Bij een newbornshoot, zwangerschappshoot of boudoirshoot zijn de tarieven exclusief reiskosten.
Hiervoor zal een bedrag van 35 cent per kilometer in rekening worden gebracht buiten 15km van mijn adres. (9601bd)
De factuur moet binnen twee weken na de reportage worden voldaan. Levering van de foto's volgt na de betaling van de factuur.

8. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

9. Bij ziekte van 1 van de partijen of heel slecht weer kunnen we een nieuwe datum voor de newbornfotoshoot, zwangerschapsshoot of boudoirshoot inplannen. Bij ontbinding van jullie kant breng ik 25% van het factuurbedrag in rekening.

10. In geval van ziekte of een andere overmachtssituatie bij een huwelijksreportage van mijn kant zal ik mijn best doen om jullie met een andere fotograaf uit mijn netwerk in contact te brengen. 
Bij ontbinding van de trouwreportage van jullie kant breng ik 25% van het factuurbedrag in rekening.

De reportage

11. De foto’s worden gemaakt overeenkomstig de stijl die in het portfolio te bekijken is. (www.mirjamsteinebach.nl)

12. Er wordt een selectie gemaakt van de beste foto’s. Er kan geen beroep worden gedaan op de foto’s die niet door de selectie zijn gekomen.

13. De foto’s worden bewerkt opgeleverd. De onbewerkte bestanden worden niet verstrekt.

Auteursrecht

14. Jullie zijn vrij om de foto’s te gebruiken voor persoonlijke doeleinden. Als de foto’s op internet worden geplaatst is het verplicht om mijn naam erbij te vermelden. Graag een verwijzing naar mijn zakelijke facebook/instagrampagina of website hierbij.

15. Bij het gebruik van de foto’s is het niet toegestaan om de foto’s zelf te bewerken. Ook is het niet toegestaan om een filter over de foto’s te plaatsen.

16. Het gebruik van de foto’s voor commerciële doeleinden is zonder mijn toestemming niet toegestaan.

17. De autersrechten van de foto’s blijven bij de fotograaf. De foto’s kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden als (online) portfolio en op social media.

Levertijd

18. De levertijd van de foto's na de newbornshoot, zwangerschapsshoot of boudoirshoot is 2 weken. (dit is uitgezonderd vakantieperiodes)

19. Bij een trouwreportage krijgt het bruidspaar binnen 2 weken een preview toegestuurd. De gehele serie wordt binnen 2 maanden geleverd.

20. Luxe trouwalbum: Jullie mogen zelf een selectie maken voor het trouwalbum door de nummers van de foto’s door te geven. Hier maak ik een voorbeeldalbum van die jullie ter goedkeuring nog 2x mogen wijzigen. De levertijd van het daadwerkelijke album is daarna ongeveer 6 weken.

21. Overige albums: Ik maak een selectie van de mooiste foto’s. Deze verwerk ik in een album waarbij de levertijd ongeveer 4 weken is.

Klachten

22. Klachten kunnen binnen 7 dagen na levering van de foto’s schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan de fotograaf. We zullen samen zoeken naar een oplossing. Een klacht is geen uitstel van de betalingsverplichting.

Voor vragen over de algemene voorwaarden neem je contact met mij op via www.mirjamsteinebach.nl of 0646022674

Vriendelijke groet,

Mirjam Steinebach