Algemene voorwaarden:

Algemeen
1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Mirjam Steinebach Fotografie

2. Als u een product of dienst van Mirjam Steinebach Fotografie afneemt gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Mocht u bezwaar hebben tegen de algemene voorwaarden dan kunt u deze schriftelijk voor de reportage kenbaar maken

3. Mirjam Steinebach Fotografie is bevoegd om de algemene voorwaarden ten alle tijden aan te passen.

4. Mirjam Steinebach Fotografie kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens een fotoshoot.

Betaling
5. Alle vermelde kosten zijn inclusief reiskosten in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. Daarbuiten zal een bedrag van 30 cent per kilometer in rekening worden gebracht. Toegang- en/of parkeerkosten worden eveneens in rekening gebracht.

6. De factuur zal binnen twee weken na de reportage moeten zijn voldaan

7. Bij een bruidsreportage wordt er een aanbetaling gevraagd van 25% van de factuur wat twee weken voor de bruiloft betaald moet zijn. Ik hou dan de hele dag vrij voor het bruidspaar. Het overige bedrag dient uiterlijk binnen twee weken na de bruiloft binnen te zijn.

8. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

9. Bij ziekte van 1 van de partijen of heel slecht weer kunnen we een nieuwe datum voor de fotoshoot inplannen. Bij ontbinding van jullie kant breng ik 25% van het factuurbedrag in rekening.

10. In geval van ziekte bij een bruidsshoot zal ik een vervangende fotograaf regelen. Bij ontbinding van de trouwreportage van jullie kant breng ik 50% van het factuurbedrag in rekening.

De reportage

11. De foto’s worden gemaakt overeenkomstig de stijl die in het portfolio te bekijken is. (www.mirjamsteinebach.nl)

12. Er wordt een selectie van de beste foto’s. Er kan geen beroep worden gedaan op de foto’s die niet door de selectie zijn gekomen.

13. De foto’s worden bewerkt opgeleverd. De onbewerkte bestanden worden niet verstrekt.

Auteursrecht

14. Jullie zijn vrij om de foto’s te gebruiken voor persoonlijke doeleinden. Als de foto’s op internet worden geplaatst is het verplicht om mijn naam erbij te vermelden. Graag een verwijzing naar mijn zakelijke facebookpagina of website hierbij.

15. Bij het gebruik van de foto’s is het niet toegestaan om de foto’s zelf te bewerken. Ook is het niet toegestaan om een filter over de foto’s te plaatsen.

16. Het gebruik van de foto’s voor commerciële doeleinden is zonder mijn toestemming niet toegestaan.

17. De autersrechten van de foto’s blijven bij de fotograaf. De foto’s kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden als het (online) portfolio en op social media.

Levertijd

18. De levertijd van een fotoshoot is 3 weken. (dit is uitgezonderd vakantieperiodes)

19. Bij een trouwreportage krijgt het bruidspaar binnen 2 weken een preview toegestuurd. De gehele serie wordt binnen 2 maanden geleverd.

20. Luxe trouwalbum: Jullie mogen zelf een selectie maken voor het trouwalbum door de nummers van de foto’s door te geven. Hier maak ik een voorbeeldalbum van die jullie ter goedkeuring nog 2x mogen wijzigen. De levertijd van het daadwerkelijke album is daarna ongeveer 6 weken.

21. Overige albums: Ik maak een selectie van de mooiste foto’s. Deze verwerk ik in een album waarbij de levertijd ongeveer 4 weken is.

Klachten

22. Klachten kunnen binnen 7 dagen na levering van de foto’s schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan de fotograaf. We zullen samen zoeken naar een oplossing. Een klacht is geen uitstel van de betalingsverplichting.

Voor vragen over de algemene voorwaarden neem je contact met mij op via www.mirjamsteinebach.nl of 0646022674

Vriendelijke groet,

Mirjam Steinebach