Die prachtige kwetsbaarheid als de vrouw in de ochtend in een bruid transformeert, de ontroering zichtbaar tijdens de eerste ontmoeting, het plezier tijdens de fotoshoot, de mooie speech en die stiekeme traan; ik leg het graag voor je vast.

Als gevoelsmens ben ik persoonlijk betrokken bij jullie liefdesverhaal en doe ik niets liever dan die mooie echte momenten vangen met mijn camera.

Vanaf de achtergrond vertel ik jullie liefdesverhaal en leg ik niet alleen de hoofdlijnen van jullie dag vast, maar juist ook de kleine momentjes tussendoor die je zonder de foto's al snel zou vergeten. De tante die van de bank valt, het kindje wat stiekem van de taart snoept, de bril die tijdens de ceremonie even gepoetst moet worden, de liefdevolle blik tussen de lang gescheiden ouders van de bruid. Dat zijn de momenten die je je over 20 jaar graag herinnert.


Huwelijk

jullie liefdesverhaal vastgelegd in beelden

Bij elk huwelijk duik ik helemaal in het verhaal. Ik vind het zo iets bijzonders als twee mensen elkaar het ja-woord geven. Het doet mij denken aan mijn eigen huwelijk waarbij ik voor het eerst in mijn leven echte onvoorwaardelijke liefde voelde. Mijn hart maakt daarom regelmatig een sprongetje tijdens het fotograferen van een huwelijk. Die lieve blikken, de intense verbinding en de liefde voor elkaar is iets zoiets prachtigs om te zien en om vast te leggen. Daar word ik gewoon helemaal blij van. 

Prijzen

Als je gaat trouwen wil je graag precies weten wat je kunt verwachten. Daarom heb ik uitgebreide pakketten en zit je niet met onverwachte kosten.
Al mijn pakketten zijn inclusief:

- kennismakingsgesprek en detailgesprek
-  veel foto's in hoge resolutie die zorgvuldig voor jullie zijn nabewerkt
- een prachtig album van 20x20 cm met linnen omslag die je overal mee naartoe kunt nemen
- reiskosten binnen Nederland

Pakket 3

Net dat beetje extra

10 uren fotografie

1450,-
Pakket 2

De hele dag vastgelegd

8 uren fotografie

1225,-

Pakket 1

Klein maar fijn

6 uren fotografie

975,-

Staat hier niets tussen wat bij jullie past? Neem gerust contact op voor een aanbod op maat: info@mirjamsteinebach.nl

Stuur!

Denken jullie dat we een klik hebben En wil je meteen weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag?
Als je hieronder je gegevens achterlaat neem ik binnen een dag contact op om te laten weten of ik beschikbaar ben en kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. (digitaal/bij mij thuis)Thank you!

We'll be in touch soon!

"Mirjam maakt prachtige foto’s. Ze heeft een natuurlijke kijk en klikt op precies de juiste momenten. De emoties van onze bruiloft komen heel duidelijk naar voren. Mirjam is erg enthousiast, betrokken en luistert goed naar onze wensen. Ook na de bruiloft hebben we nog samen een boek gemaakt. Juist deze samenwerking vonden wij heel fijn. Alle foto’s kwamen op zijn plek en we hebben nu een prachtig boek en prachtige foto’s om op terug te kijken."

- Jelle & Lisanne -

"Richard en ik hebben jou ervaren als een gezellig en meedenkende fotograaf. Je hebt optimaal gebruik gemaakt van onze locatie. Het meest waardevol vond ik dat je ons op ons gemak liet voelen en op de foto’s goed onze liefde voor elkaar te zien is. De foto’s hebben een mooie plek in ons huis gekregen en bij onze opa & oma’s en ouders in huis. Regelmatig bekijken wij de foto’s met veel plezier en liefde terug."

- Richard & Joyce -

"Mirjam was op alle belangrijke momenten op de goede plek zonder enorm op te vallen, heel fijn! Zelfs onder moeilijke omstandigheden (want erg warm en heel hard licht) heeft Mirjam topfoto's weten te maken.
Het was al met al een lange dag, maar toch bleef Mirjam tot het einde energiek. Dit heeft er toe geleid dat de gehele dag goed is vastgelegd. Van het aankleden en de eerste ontmoeting tot aan de eerste passen op de dansvloer.
Mirjam, enorm bedankt voor de prachtige foto's. Het doet ons elke keer weer herinneren hoe mooi deze dag was! "

- Bart & Renske-

"Mirjam is super lief, rustig, geduldig en heel leuk met kinderen. Onze bruiloft heeft ze prachtig vastgelegd en we zijn zo blij met het album en de foto’s! Absoluut een aanrader! "

- Marloes & Timothy-