Trouwfotograaf Groningen

Enthousiaste trouwfotograaf in groningen, friesland en drenthe

Hoe zou het zijn, als jullie over 20 jaar terugkijken in jullie trouwalbum en helemaal terugkomen bij het gevoel en de sfeer van jullie trouwdag.

Dat jullie elkaar aankijken en vol enthousiasme en  ontroering kunnen zeggen: zo was het! Met een lach en een traan en alle mooie momenten van verbinding met elkaar en met de dierbare mensen die te gast waren op jullie bruiloft.

Deze warme liefdevolle herinnering voor het leven, dat is wat ik jullie wil geven als trouwfotograaf op jullie trouwdag. 

Trouwfotograaf in Groningen, friesland en drenthe

Mijn woonplaats is in Hoogezand (Groningen), maar ik reis als trouwfotograaf graag door heel Groningen, Friesland en Drenthe om jullie trouwdag vast te leggen. Van Beachclub Lemmer tot de Schildhoeve in Fluitenberg tot Boerderijcafe Mausel in Noordbroek en alles wat daar tussenin ligt, ik ben er graag bij om jullie herinneringen te vereeuwigen. 

Omdat het voor mij superbelangrijk is dat jullie je op je gemak voelen in mijn aanwezigheid nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. (evt online als dat prettiger is qua afstand/agenda) Zo kunnen we elkaar leren kennen en kan ik jullie van alles vertellen over mijn werkwijze en visie en kunnen jullie op je gemak mijn demo-trouwalbums bekijken ter inspiratie.


Vanaf 1449,-

Prijzen bruidsfotografie 2024

Staat hier niets tussen wat bij jullie past? Neem gerust contact op voor een aanbod op maat: info@mirjamsteinebach.nl

Klik hier voor meer over de prijzen en pakketten

Inclusief:

- 6 uren fotografie

- Persoonlijk contact

- Een uitgebreide preview binnen 2 weken na jullie bruiloft

- Minimaal 300 bewerkte foto's in HR kwaliteit

_ Levering op USB-stick 

- Linnen album van 20x20 cm 

- Reiskosten binnen Noord Nederland

- BtwNieuw in 2024: Dronebeelden
(mits locatie en weer dit toelaten)

Miriam en Willem

Mirjam is erg spontaan en denkt graag mee over mooie plekjes om de foto’s te maken. Als je niet van standaard en ongemakkelijke foto’s houdt, moet je bij Mirjam zijn. Zelf vinden we het snel wat ongemakkelijk om ‘geforceerd’ voor foto’s te gaan poseren, maar hier hebben we helemaal geen last van gehad bij Mirjam. Zoals gezegd was het contact vanaf het begin meteen goed en op de grote dag zelf hoorde Mirjam gewoon erbij als gast! Het gaat zo natuurlijk dat we soms niet eens meer doorhadden dat ze er was als fotografe. We zijn Mirjam ontzettend dankbaar voor alle mooie foto’s! De dag is precies zo vastgelegd zoals wij het hebben beleefd. En naast de prachtige foto’s is Mirjam als mens een ontzettend warm, betrokken en vooral super enthousiast over haar werk en is ze daar wat ons betreft super goed in! 

Wouter en Mariska

Mirjam heeft onze bruiloft vastgelegd en dat heeft ze prachtig gedaan! We genieten enorm van de foto's. Mirjam is een trouwfotograaf die erg met je meedenkt, je op je gemak weet te stellen en heel fijn gezelschap is! We zijn erg blij met de keuze voor Mirjam als onze bruidsfotograaf. Wat we in haar foto's erg waarderen, is dat ze ze maakt zoals de momenten zijn. De foto's zijn puur en echt en precies zoals wij het beleefd hebben.

Rick en Renske

Wat was het ontzettend fijn om Mirjam als trouwfotograaf bij onze speciale dag te hebben. We voelden ons niet zo op ons gemak met het idee om op de foto te gaan, maar daar bracht Mirjam al snel verandering in. Ze dacht goed mee hoe we, ondanks de kou en drassigheid, mooie foto’s konden maken. Mirjam wist gedurende de dag de mooie momenten te vangen maar trad niet op de voorgrond. Ze heeft zich heel flexibel opgesteld en stond open voor spontane acties. We zijn heel blij dat Mirjam deze dag bij ons was, wij en onze gasten hebben ons eigenlijk geen moment ongemakkelijk gevoeld voor haar camera!

Ella & Robert

Voor onze bruiloft dit voorjaar hebben we Mirjam als trouwfotograaf ingeschakeld. Zowel in het voortraject als tijdens onze trouwdag heeft ze erg goed meegedacht, en ze is een fijn mens om om je heen te hebben. Ook voor wie ´op de foto gaan´ niet natuurlijk voelt, is Mirjam de geschikte trouwfotograaf. Wij zijn heel blij met de prachtige trouwfoto´s: persoonlijk, oprecht en een hele mooie kwaliteit!

Rudie en Janine

We genieten nog iedere dag van de prachtige trouwfoto's die je hebt gemaakt! Ook van vrienden en familie krijgen we veel complimenten over je werk. Iedereen geeft eigenlijk terug dat de foto's goed weergeven hoe de dag was en dat het echt 'ons' was en dat je dat ook kunt zien op de foto's. Heel erg bedankt daarvoor, was precies wat we wilden.

Marilien en Thomas

Mirjam heeft onze trouwdag perfect weten vast te leggen op beeld. Ze is onopvallend aanwezig en heeft oog voor detail. Ze weet de sfeer goed te vangen en maakt prachtige, pure trouwfoto's. Ze geeft goede informatie en denkt ook mee. Heel erg fijn! Mede dankzij Mirjam hebben wij een fantastische bruiloft gehad! We hebben ook niet lang op de trouwfoto's hoeven wachten en genieten nu na met ons prachtige album. :)

Tanya en Joep

Mirjam is een geweldige trouwfotografe. We hebben vlak voor de kerst onze trouwfoto's gekregen en we blijven er maar naar kijken. Sowieso was het erg gezellig en fijn om haar de hele dag mee te hebben. Zij wist precies wat we konden verwachten, stelde ons gerust, dacht mee, hing mijn sluier recht en kon ook goed overweg met de rest van het gezelschap. Bij het bekijken van de foto's van de ceremonie hebben we ons meerdere keren verbaasd vanuit welke hoeken en hoogtes er foto's zijn genomen zonder dat wij (of de gasten) er ook maar iets van door hebben gehad. De trouwfoto's zijn te gek geworden en hier gaan we nog heel vaak naar terugkijken!

Wat Bruidsparen zeggen:

Denken jullie dat we een klik zullen hebben en zijn jullie benieuwd of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben?

Laat dan vooral je gegevens hieronder achter, dan neem ik spoedig contact met je op.

Als jullie trouwdatum nog vrij is in de agenda kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of we een match zijn.

Dit kan zowel digitaal of bij mij thuis in Hoogezand.

Tot gauw!

Contact

Bedankt!

Ik laat snel van mij horen :)