Waar vrouwen zich goed mogen voelen over zichzelf. Zonder voorwaarden. Lees verder hieronder:

Zijn jouw borsten goed zoals ze zijn? Of passen ze niet helemaal in het 'perfecte plaatje'?
Doe mee met het borstenproject

Normalizeboobs

Zwanger en postpartum
Hoe onze lijven in staat zijn tot het bouwen van hele mensjes.
Binnenkort meer...

Motherhood

Intieme portretten

Al een paar jaar zit er een zaadje in mijn hoofd. Het begon met een abstract gevoel wat naarmate de tijd vorderde steeds concreter werd. Ik startte met het fotograferen van mensen. Een mooie manier om mensen echt te zien. Ondertussen wakkerde het verlangen aan om op een dieper level wat te kunnen betekenen.

Ik merkte dat, toen mijn eigen leven een paar jaar geleden op z'n kop kwam te staan, een hoop patronen ontstaan in je jeugd. En juist daar hoop ik wat te kunnen veranderen. Want als de vrouwen van deze generatie zich mooier, sterker en krachtiger voelen kunnen zij betere rolmodellen zijn voor kinderen. Kinderen leren van wat ze zien. Van hun moeder, tante, buurvrouw en schooljuf. Als ik deze vrouwen toch eens zou kunnen helpen om zich beter te voelen. Wat voor impact heeft dat dan op de toekomstige generatie?

En daar komt mijn missie om de hoek kijken. Steeds vaker zie ik dat de fantastische vrouwen om mij heen uiterst kritisch zijn op zichzelf. Ze vinden zichzelf niet goed genoeg omdat hun lichaam niet voldoet aan bepaalde standaarden die ze in hun hoofd hebben. 

Ik doe niets liever dan de geweldige vrouwen van deze wereld in hun kracht zetten. Door ze op een mooie manier te fotograferen zal hun zelfvertrouwen en onvoorwaardelijke zelfliefde groeien en gaan ze stralen. Dit straalt vervolgens af op iedereen in hun omgeving. En zo wordt de wereld weer een beetje mooier!

Prachtige krachtige vrouwen

Intieme portretten

Na de shoot stuur ik je een betaalverzoek om het afgesproken bedrag te voldoen. Vervolgens ga ik de foto's voor je bewerken. Binnen twee weken krijg je een galerij waaruit je je favorieten mag kiezen. Deze foto's krijg je in hoge resolutie toegestuurd via wetransfer. 
Tegen meerprijs is het mogelijk om een afdruk op aluminium te bestellen.

Na de shoot

Nadat je je naam op de wachtlijst heb gezet en er een plek in de agenda komt neem ik contact met je op. Samen plannen we een datum en maken we een concept. Zo bedenk jij van tevoren in wat voor kleding je jezelf prettig voelt en welke poses je mooi vind. Tijdens de shoot geef ik tips hoe het licht het mooiste om jouw lichaam valt. Samen maken we het kunstwerk!

Hoe ga ik te werk?

Voor de (aanstaande) moeder die haar prachtige (zwangere/postpartum) lijf wil eren
Voor de vrouw die nog wat onzeker is over bepaalde onderdelen van haar lichaam en zich wil focussen op de delen waar ze trots op is.
Voor de vrouw die blij en trots is op haar lijf en dit wil vieren en vereeuwigen. 

Voor wie is een boudoir shoot?

Tarief

De investering voor een boudoirshoot is 150 euro

Hiervoor kom ik 1 uur fotograferen en mag je 7 bestanden uitkiezen uit een gallerij die zorgvuldig zijn nabewerkt.


Dit is exclusief reiskosten van 30 cent per kilometer buiten mijn woonplaats (9601BD)

De mogelijkheden

Voor de avontuurlijke vrouw die dol is op de natuur en graag samensmelt met de omgeving. In het bos, op de heide of bij/in een meer. Alles is mogelijk. 

We gaan op een rustig tijdstip en het is leuk als je je beste vriendin meeneemt om te assisteren met badjas voor als er nieuwsgierige voorbijgangers langskomen ;)

Voor als je jezelf dat net dat beetje extra gunt. Een fijn uitje naar een mooie fotolocatie zoals een hotel of een airbnb op een rustige plek.

De kosten van de locatiehuur worden doorberekend in de prijs.

In de veiligheid van je eigen slaapkamer waar je je volledig op je gemak voelt.

Dit is ook heel geschikt voor de motherhood boudoir sessie. Voor als je zwanger bent of voor als je kindje net geboren is en je je prachtige (aanstaande) moederlijf wilt vieren en vereeuwigen.

indoor @ home

indoor @ locatie

outdoor

"Toen mirjam vroeg of ik mee wilde doen aan haar nieuwe project was mijn eerste reactie; Wat denk je zelf? Ik (half)naakt op de foto? Doe dat maar met jezelf!

Maar.. het zaadje was geplant en ik vond het wel interessant om er bij mezelf achter te komen waarom ik zo veel weerstand voelde bij zulke foto's. Want ik dacht zelf immers dat ik al over voldoende zelfliefde beschikte.
Nou ik kan je vertellen dat dat toch nog best tegenviel. Met kleren aan oké. Maar naakt. Dat is echt ehmm.. ja naakt dus. Met alle strepen en littekens die het leven me gegeven hebben.
Een herinnering aan mijn eetprobleem, ziekte van crohn en bevalling. Ik sta er zelf liever niet te veel bij stil, maar toen ik naakt voor een camera stond kwam het toch weer naar boven.

Het werkte helend, dat mijn lijf dat allemaal heeft doorstaan. Dat mijn lijf, waar ik jaren zon hekel aan had en walging voor voelde, nu, na alles wat er is gebeurd zo op de foto kan staan. Zo dat ik zelf dacht. Huh?!!!

Ben ik dat echt?


Ik voel nu zoveel meer dankbaarheid voor mijn lijf en voor alles wat ze voor me heeft gedaan. Mij twee prachtige kindjes heeft gegeven en heeft geleerd hoe je jezelf kunt helen, hoe ze als je het even niet meer weet je kan laten voelen wat je moet doen en hoe ze boven alles mij liet zien dat alles altijd goed komt! Dankjewel lief lijf. En dankjewel lieve zus dat je me overhaalde dit toch te doen waardoor ik me nu zoveel fijner voel in mijn eigen lijf. ❤ "

- Esther -

Ervaringen

"De boudoirshoot

Hoe ik daar een tijdje geleden over dacht? “Ja! Leuk! Maar wel over -5 kg!”. Ik vond boudoirfoto’s prachtig en wilde heel graag zulke mooie foto’s van mijzelf in de slaapkamer, maar het idee om voor een fotograaf (half)naakt te gaan vond ik echt eng. Wat zou diegene dan van mijn lichaam denken? 

Mijn buik is niet zo strak, ik heb striae, mijn huid is niet overal mooi glad en mijn borsten zijn in verhouding met de rest van mijn lichaam aan de kleine kant.. Genoeg excuses dus. Tegelijkertijd baal ik ook best wel van mezelf omdat ik zo kritisch kijk naar mijn mooie, gezonde, sterke lichaam, terwijl ik andere vrouwen prachtig vind! Waarom vind ik mezelf dan niet mooi genoeg voor een boudoirshoot??

Toen ik een appje van Mirjam kreeg, wist ik dat dit mijn kans was. Toeval bestaat niet en ach, de enige manier om te groeien is door dat wat je eng vindt gewoon te doen.
Mirjam stuurde: “Begreep ik een tijdje geleden van mijn zus dat jij misschien ook wel geïnteresseerd bent in boudoir fotografie? Klopt dat?” Ehh, ja dus. En zo plande ik iets wat compleet buiten mijn comfort zone lag.

Zodra Mirjam er was, was het goed. Een relaxte sfeer, even een kop thee en toen uit de kleren in de lingerie. Een halfuur later is er niets over van mijn spanning en onzekerheid en vraag ik Mirjam tussen neus en lippen door of ze toch ook mijn buik (mijn allergrootste onzekerheid) op de foto wil zetten.. Zodat ik ook van dat stukje wat meer kan gaan houden. 

Zodra ik een paar dagen later de foto’s van Mirjam kreeg, was ik écht geraakt door wat ik zag. Ongelofelijk hoe mooi de foto’s zijn. Hoe mooi ík ben! Ik ben zó dankbaar voor deze ervaring én voor de mooie foto’s. Op de foto’s zie ik mezelf zoals mijn vriend mij ziet: prachtig. Mijn buik is misschien niet strak, maar zelfs die foto vind ik mooi. Mijn borsten zijn klein maar prachtig gevormd en wauw wat heb ik goede billen. Ik hou steeds meer van mijn lichaam en word daar dagelijks aan herinnerd door de kunstwerken van foto’s die Mirjam gemaakt heeft.

- Marije -

Ervaringen

Ja, ik gun mijzelf zo'n prachtig kado!
Zet mijn naam maar op de wachtlijst:

Dankjewel, ik neem spoedig contact met je op!