Vrouw, moeder van twee geweldige dochters en inmiddels al weer 8 jaar getrouwd met de liefste. Als je onverwachts op bezoek zou komen tref je mij waarschijnlijk in mijn zachte huispak inclusief geitenwollensokken aan, terwijl ik lekker aan het knutselen ben met de meisjes. Ik ben dol op koken en  lekker eten en ben ook vaak in de keuken te vinden. Mijn favoriete plekje op deze wereld is een klein dorpje in Zuid-Frankrijk, vlak tegen de grens van Spanje. Daar waar de zon schijnt en de golven enorm hoog zijn breng ik het liefste mijn tijd door. Doordat mijn zingtuigen heel erg open staan voor alles wat er om mij heen gebeurt heb ik regelmatig even tijd nodig om deze prikkels te verwerken. Dat maakt het fotograferen een fijne afwisseling met het in stilte nabewerken achter de computer. In alle rust kan ik lekker mijn creatieve ei kwijt terwijl ik ondertussen weer oplaad.

Hi, ik ben Mirjam

Welkom

Al van jongs af aan ben geïntrigeerd door mensen. Ik wil weten wat iemand drijft, wat zijn verhaal is. De verhalen die bij iemand horen maken hem of haar uniek. Deze prachtige unieke eigenschappen leg ik graag vast in de beelden die ik maak. Door een fijne ontspannen sfeer te creëren kun je helemaal jezelf zijn en kom je op je mooist op de foto. Ik hou van spontane, echte momenten en emoties en hier ben ik dan ook altijd naar op zoek. Niets is mooier om te zien dan de interactie die jullie zo jezelf maakt!

Het perfecte plaatje is voor mij dan ook niet die foto waarbij iedereen keurig naast elkaar in de camera kijkt. Het gaat mij om het plaatje wat perfect het gevoel en de sfeer weergeeft. Want juist dat zijn de herinneringen waar je met een warm gevoel aan terugdenkt. 
 Dit zijn de meest waardevolle en tijdloze herinneringen voor altijd!

Door deze manier van fotograferen worden mijn foto's omschreven als vrolijk, spontaan en waardevol.

jouw verhaal

Waarom ik doe wat ik doe